středa 20. srpna 2014

Banánové lívance

Lívance, které se skládají ze tří ingeriencí, si snad ani nezaslouží vlastní článek. Ale to je na nich to geniální, že jsou tak jednoduché. A lívance jsou dobré k snídani, obědu i večeři. Prostě lívance můžu vždycky a za jakýchkoli okolností.

Recept už jsem četla na několika blozích a pamatovala jsem si ho s tím, že si je musím někdy udělat. Posledním impulsem pro mě byl časopis Gurmet, kde jsem na ně zase narazila a řekla jsem si, že jdu na to.
Potřebujeme teda
2 banány
2 vejce
3 lžíce mletých ovesných vloček - v originálním receptu nebyly, ale mně se to jen z vajec a banánu nějak nezdálo a bylo to moc tekuté

Banán vidličkou rozmačkáme na hladkou kaši, přidáme vejce a ovesné vločky. Všechno pořádně promícháme a já jsem smažila na troše kokosového oleje. Podáváme s čím je libo, já jsem umíchala tvaroh s vanilkovým cukrem a dala si k tomu jahody a banán. Polila jsem si to trochou medu.
Toť vše, dobrou chuť.
Vanda

Žádné komentáře:

Okomentovat