pátek 11. října 2013

Škola

Jsou za mnou první dva týdny školy, z předmětů jsem nadšená méně i více. Máme moderní literaturu, která je super i díky vyučujícímu, ale zase máme klasickou čínštinu a staré čínské dějiny, které mě teda moc neba, ale učitel je suprový opět (jiný než na literaturu).
Včera jsme měli seznamovácí večírek pro prváky, který je tradičně v režii druháků (nás).

Asi tak nějak... 

Vítání prváků je vždy taková nějaká taškařice, neměla by to být úplně volná zábava, měl by se vymyslet nějaký program, například nějaká hra nebo tak něco. Sešli jsme se tedy v soukromém sklepním baru našeho staršího spolužáka Vaška ze třeťáku.
Já jsem se přihlásila jako dobrovolník do uvítacího výboru, který spočíval v tom, že našim prvákům napíšeme něco na čelo, abychom je rozeznali mezi ostatními sinology a udělali jim památeční fotku s našimi nesmrtelnými vyučujícími. Asi takhle:

Hlavní náplň večera byla svatba. Vymyslelo se, že prváky provdáme za naši krásnou jedinečnou náročnou milenku sinologii. Využili jsme zkušeností a schopností dohazovačky, kterou nám zahrála starší spolužačka Renča.

Potom jsme byli podle dat narození spárování s prváky, čímž se stáváme jejich průvodci na strastiplné studijní cestě. Oddávajícím nebyl nikdo jiný než náš nejlepší nejskvělejší vyučující. Krásně se nám na to vystrojil. <3

roztírám tuš, abychom mohli počmárat naše líbezné prváky


náš oltářík se sinologickými modlami

prváci
já s Evínou a naše nádherné tématické účesy



Ze svatby samotné nemám fotky, jen video, které se nahrává na youtube a ještě asi tak týden bude, pak ho sem vložím.
Celé se to hezky povedlo, prváci jsou pokřtěni a už můžeme zase vesele seučit, seučit, seučit... :-)


Vanda


Žádné komentáře:

Okomentovat